Bullijevi zapisi

Ponedeljek je, ura je bila 14.00, kje je nova epizoda?

Verjetno smo si vsi enotni v eni stvari - da bi bil kombi čimpreje nazaj na cesti, da čimpreje odpremo pipe veselja, da končno nazdravimo enemu najbolj norih projektov restravracij oldtimerjev. Smo? Smo! Zato sva se s Tadejem odločila, da nekoliko zmanjšamo frekvenco epizod na YouTubu in se bolj posvetimo sami prenovi. Pomlad, višje temperature, … Nadaljuj z branjem Ponedeljek je, ura je bila 14.00, kje je nova epizoda?

5 nasvetov, za katere bi ubijal, da bi jih vedel že pred štartom crowdfunding kampanje Beer Bulli

Zaupal vam bom nekaj, kar sem pridno skrival skoraj pol leta. Pa me je zelo tiščalo, a sem bil tiho. Ker verjamem v karmo in sem bil prepričan, da me bo udarila, če bom povedal na glas. Sicer bi si zaslužil, da me vseeno udari. A se me je usmilila. Zaenkrat 😉 Zakaj gre? Pred … Nadaljuj z branjem 5 nasvetov, za katere bi ubijal, da bi jih vedel že pred štartom crowdfunding kampanje Beer Bulli

Punca si zasluži poseben “hvala”. Zato je vsaj 1000 razlogov.

Vsakemu privoščim občutek, ko vidiš, da je tvoja ideja med ljudmi dobila podporo. Ko te podpirajo čisti neznanci, je čisto noro. Še bolj čustveno doživljaš, ko te podprejo stari prijatelji. Nekateri tudi s številkami, ki jih nisi pričakoval. Ena izmed njih je Nina. Nino Pušlar sem prvič videl v živo dobrih 10 let nazaj, skupaj … Nadaljuj z branjem Punca si zasluži poseben “hvala”. Zato je vsaj 1000 razlogov.