Ker ne moremo biti s kultnim kombijem pri vsakemu od vas, da bi uspešno pogasili žejo vseh, smo poiskali praktično rešitev. In ta je zapakirana v steklenicah naših Beer Bulli piv.

Prvega smo poimenovali NP, po Nini Pušlar, ki je prva s kotno brusilko začela proces obnove, po naših željah varijo v ljubljanski kraft pivovarni Loo-Blah-Nah: Gre za zvrst american pale ale in povsod žanje same pohvale.

Drugi se imenuje PP, po Petru Polesu, ki je peskal dele našega kombija. Gre za stil california common, prvi te vrste v Sloveniji, tipično poletno pivo ameriških plaž za nas varijo v Tektoniku.

Tretje pivo pa je temno, imenovan po vlogerju Cirilu Komotarju, ki je naredil prvi var na naši legendi. Gre za porterja, ki so ga za vas zvarili v pivovarni Kralj. In katerega boste?

Nina Pušlar Peter Poles Ciril Komotar

Lahko ga naročite ga na dom, dostavimo ga brezplačno ob minimalni naročeni količini vsaj enega kartona (12 steklenic po 0.5l). Pošljite nam mail na info@beerbulli.si za cene in ostale tekoče podrobnosti. Oglasimo se v roku ene ure, pivo pa dostavljamo enkrat tedensko.

20200327_150201

Torej, preden se naš kombi oglasi na vašem pikniku, poslovni zabavi, poroki … si že lahko privoščite Beer Bullija – v steklenici.