To ni zgodba o uspehu čez noč. To ni zgodba za film o podjetniku, ki se je iz garaže prebil na trgovske police največje trgovske verige v državi. Ker je garaža še vedno naš dom.

To ni zgodba o sanjah, ki so se uresničile, o pretkanem poslovnem načrtu v katerega noben ni verjel. Ker ni takšnega načrta, tri leta nazaj, ko je padla Beer Bulli ideja, pa je bila ta preveč fantazijska celo za najbolj drzne sanje.

To ni zgodba za lajkat, o norih zaslužkih, ne verjemite vsega kar vidite, verjetno je razlog, da se naokoli vozim z 18 let starim avtomobilom.

To je zgodba o trmi, svoji poti, odrekanju, kreganju, drugačnosti, živčnih vojnah, napačnih potezah, zanemarjanju bližnjih, neprespanih nočeh, trkanjih na zaprta vrata.

To je zgodba, ki je vse prevečkrat drugačna, kot izgleda na prvi pogled. Ni vse objavljeno na Facebooku, Instagramu, Twitterju, YouTubu. To ni scenarij iz Hollywooda, ta scenarij piše življenje, ki ima svoja neusmiljena pravila za dramo.

To je zgodba, ki jo pomagajo pisati ljudje. Premnogi so vpeteni vanjo. Nekateri z rokami, nasveti, odpiranjem vrat, dobro mislijo, s finančno podporo, domači tudi s potrpežjivostjo in sprejemanjem.

In to na policah trgovin Mercator je za vse vas. Beer Bulli pivo NP. Da si odprete, natočite in uživate. Da si privoščite teh nekaj minut dneva le zase. Pivo vaših problemov ne bo rešilo, boste pa vsaj za nekaj trenutkov pozabili nanje.

NP – ni problemov.

Čin.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s