Verjetno smo si vsi enotni v eni stvari – da bi bil kombi čimpreje nazaj na cesti, da čimpreje odpremo pipe veselja, da končno nazdravimo enemu najbolj norih projektov restravracij oldtimerjev. Smo? Smo!

Zato sva se s Tadejem odločila, da nekoliko zmanjšamo frekvenco epizod na YouTubu in se bolj posvetimo sami prenovi. Pomlad, višje temperature, sezona piva ni več daleč stran in če hočemo uloviti skrajni rok vrnitve, nam drugega ne preostane.

To ne pomeni, da epizod Vrnitve odpisanega na BB Youtube kanalu ne bomo snemali več. Brez panike, le namesto vsak ponedeljek, bo sedaj online vsakih 14 dni. Zakaj? Več razlogov je:

  • snemanje epizod stane, trenutno pa vlagamo vse finance v obnovo
  • snemanje običajno v delavnici podre delavnik, čas pa zdaj ni več naš prijatelj
  • posneli smo 37 epizod, številka je dosti višja, kot je bilo predvideno na začetku. Težko pa je biti kreativen, zabaven, poučen, drugačen 37x.
  • Postopki prenove se ponavljajo iz tedna v teden. In najmanj kar si želimo je, da bi bili dolgočasni.
  • Vsi vpleteni v snemalni proces smo obremenjeni še z ostalimi projekti. In kljub temu, da je na YouTubu vse skupaj dolgo maksimalno 10 minut, je za teh nekaj minut kar nekaj ur, nemalokrat kar nekaj dni dela. In včasih se nam zaradi preobremenjenosti in časovne stiske pripetijo napake. Naša legenda in predvsem gledalci pa si zaslužite le najboljše.

Tako. Zato danes ni epizode, a brez panike, naslednji ponedeljek smo online. In tako vsakih 14 dni. Hvala vsem, ki ste naročeni na naš YouTube kanal (kmalu vas bo 1.500!), saj nam tako dajete še dodaten zagon pri ustvarjanju. Še niste naročeni? Klik!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

Connecting to %s