Vsak ponedeljek ste verjetno že navajeni, da z malo (ali malo večjo) zamudo na YouTubu objavimo novo epizodo prenove našege odpisanega. No, ta ponedeljek ni epizode, sorry. Ne, ne gre za šalo, res je ni.

Sem vesel, da ste našo akcijo prenove tako dobro sprejeli. Najprej na Adrifundu, nato s podporo na omrežjih, z obiski na naših dogodkih. Res je dober občutek delati nekaj, ko vidiš, da imaš podporo na vseh koncih. Ampak včasih pride teden, ko enostavno ne gre.

Sam sem sredi selitve, ki traja že skoraj mesec dni, a 13 let, kolikor smo stanovali v Dobu pri Domžalah enostavno ne moreš preseliti v nekaj dneh. Sploh, ker se nova lokacija v Ljubljani še obnavlja in bomo naša družina to poletje bolj razseljena na par koncev. Naš Sharan v teh dneh požira omare, postelje in mize, naše življenje pa je že nekaj tednov v kartonastih škatlah. Aja, pa tudi redne službene obveznosti požrejo kar nekaj dneva 😉

20170611_150840
Pogled na našo domačo garažo, ki je v teh dneh logistično skladišče pred transportom

Tadej in njegova ekipa je na polno zasuta z delom, ne samo z našim Bullijem, vsi ki ste se oglasili na njegovem dvorišču ste videli, da ga čaka cel kup izzivov. In če spremljate epizode, ste videli na dvigalih vedno še kakšno zverino v delu. Kljub temu, da Tadeju pomagajo še Tilen, Jurij in Bojan, je še vedno kakšen teden, ko je naval prevelik. Tadej še vedno išče kakšen par pridnih rok. Oglasite se mu.

2017-05-12 17.45.11

Produkcija tovrstnih video epizod tudi ni ravno nekaj kar bi delali z levo roko. Žiga, Nino, Matic in Marko iz produkcijske hiše Videomedia so tisti fantje, ki preživijo kar nekaj ur pred zasloni, preden je sveža epizoda na našem YouTubu kanalu. Praviloma je za produkcijo poleg samega snemanja na terenu potrebnih od dva do tri delovnike, da vse štima, se vse vidi in sliši tako kot je potrebno. Snemanje, pregled posnetega materiala, groba montaža, premetavanje kadrov, krajšanje (vsaka epizoda je običajno na začetku skoraj enkrat daljša, kot je na koncu), prevajanje v angleščino (hvala moj Aljaž), dodajanje grafik, ureditev barv in avdio nivojev. Pa še vedno nam na koncu kaj uide.

2017-04-14 13.54.19

Res hočemo držati nek nivo, in standarde smo si postavili kar visoko. Kar nam vračate z veliko številko ogledov, tako na YouTubu, kot na Facebooku. In ker nočemo dati v svet polizdelka, smo se odločili, da epizode ta teden ne bo. Se opravičujemo, znamo iti z glavo skozi steno, a ta teden tudi to ne bi pomagalo.

A že jutri snemamo novo rundo in se vračamo nazaj v standardni ritem. Ravnokar mi je prihod potrdil možakar, ki velja za legendo slovenskega blogerstva in velikega ljubitelja pločevine. Poleg tega pa je naš podpornik in delni solastnik, saj je prav tako kot vsi, ki so se kdajkoli oglasili v epizodah, podprl projekt na Adrifundu. Jutri bo Tadejeva pomoč Roni Kordiš, oz. Had.

Bulli banda, na koncu še enkrat opravičilo. Zdaj pa grem naprej pakirati BB majice, saj ste čisto nafilali moj inbox z naročili. Če paketa ne dobite jutri, bo potrebno spet počakati nekaj dni, da naročimo nove. Še malo, pa bo cela Slovenija preplavljena s sloganom “Save water, drink beer!” In prav je tako. Čin!

20170618_121439
Majice Beer Bulli gredo na pošto. Če bi jo imel, se oglasi tukaj , kar v zasebno sporočilo