Kurzor utripa na zaslonu, ura je 02.33 AM, v hiši vsi spijo. Prijatelj Jaka in jaz sva se vrnila iz bližnjega lokala. Glava je prazna.

Dvomim, da bom imel jutri, no v bistvu danes zjutraj mačka. Popitega piva je bilo dovolj za tigra težke kategorije, a dvomim da se bo oglasil čez nekaj ur. Glava je trezna, misli kristalno čiste, a redke. Verjetno tak blackout doživijo tekmovalci po naporni tekmi, ko adrenalin pade, mišice se shladijo, možgani gredo v hibernacijo.

Tisti nenavadni občutek, ko bi moral biti po vseh definicijah pijan, a nisi. Imaš vse razloge za to, 15.000 njih, a evforija se je polegla, fokus je že naprej, v prihodnosti. V glavi je nova naloga, misija 20.000!

Lahko gremo še višje? Lahko presežemo sami sebe? Lahko kombi naredimo še boljši? Najprej je padel predlog, zbirajmo za boljši, zmogljivejši motor, ampak Beer Bulli ne bo dirkalnik, on mora samo zanesljivo priti na lokacijo, kjer ga čakajo žejna grla. Kaj, če bi imel širše gume in huda platišča? Nima smisla, platišča, ki so v načrtu izjemno lepa, gume pa, no ja, so že sedaj v načrtu zelo široke. Potrebujemo nekaj brez česar kombi ne more.

In v trenutku je bil nov cilj pred nami. Kombi potrebuje še elektro generator, da bo pivo res hladno, tudi če v bližini ne bo električne energije. Za piknik sredi travnika, kjer ni nobene vtičnice, za poroke na najbolj nori lokaciji, kjer je civilizacija kilometre stran, za team building, ki se odvija v divjini. Za njegovo pravo neodvisnost.

Da pa bo motivacija še večja, bomo VSEM, ki ste že ali pa boste podprli našo noro idejo z vsaj 15 evri v zadnjih dneh podarili ekskluziven pivski kozarec z logotipom Beer Bullija. Če boste ali pa ste že izbrali nagrado 30 evrov ali višjo pa bo na kozarcu poleg logotipa še vaše ime!

praga 0,2 pivo small
Kozarce bodo naredili v Steklarni Hrastnik, napolnil pa jih bo Beer Bulli

Bomo zmogli? Bomo ja! Na 20.000! Čin!

Hvala za podporo, do petka imamo še čas za novo zmago! Klik na Adrifund kampanjo!

Matej

Save