Naš Beer Bulli je postal atrakcija, še preden je dejansko po 30 letih mirovanja ponovno zapeljal nazaj na cesto. Vsak dan je več Facebook fanov, številka podpore na crowdfunding platformi Adrifund, kjer zbiramo cekin za obnovo se pridno zvišuje (smo že skoraj na 10.000€!). Na zasebno sporočila pa dnevno dobivamo povpraševanja za poroke, piknike, poslovne dogodke. In vedno več je sporočil slovenskih gasilskih društev, ki bi rada imela našega obnovljenega veterana polnega piva na svojih veselicah, tekmovanjih, srečanjih.

Zato smo pripravili posebno ponudbo najema kombija, narejeno posebej za gasilce, ki je količinsko in časovno omejena. Do konca naše crowdfunding kampanje (do 1. aprila) vam ob celodnevnem najemu kombija dodamo še sod odličnega, slovenskega craft piva General Maister, ki ga varijo v mikropivovarni Maister Brewery. Tako bo na eni pipi že priklopljeno hmeljno veselje, na drugih 3 pa lahko priklopite vaša piva, ki se bodo tako ali tako točila na vašem dogodku.

Avstralski vzornik, po katerem smo dobili idejo

Kombi, ki nastaja bo res atraktiven (na fotografiji naš avstralski vzornik) in ni pivoljuba, ki bi se mu lahko uprl. Garantirano bo zvezda vašega dogodka, saj je čisto drug občutek piti hladno, odlično, slovensko craft pivo iz take legende, kot pivo v plastičnem kozarčku postaviti na zasilni šank klasičnega gostinskega jurčka.

Še najbolj pomembni fakti:

  • Beer Bulli pripelje na ceste avgusta 2017. Če je vaš dogodek pred tem mesecem, vam ne moremo garantirati, da bo kombi že nared za obratovanje. Lahko pa rezervirate že za leto 2018. 🙂
  • ponudba je omejena na prvih 20 rezervacij. Ker bo druga polovica poletja res nabita s termini naše Beer Bulli pivniške turneje, je število možnih rezervacij omejeno na prvih 20 vplačil.
  • promocijska cena najema in soda piva general Maister je 250 evrov in velja le do 1. aprila 2017. Nato se številka vzdigne. V ceni je všteta kilometrina, celodnevni najem, 30L sod piva Maister (redna maloprodajna cena 120 €), pomoč pri postavitvi, inštalaciji in strežbi. Ostale količine in vrste piva so stvar dodatnega dogovora. In da, za prispevek boste dobili račun izdan na vaše društvo.
  • Transakcija je mogoča le preko platforme Adrifund, bodisi preko TRR ali kreditne kartice. Pri rezervaciji izberite opcijo #ZvezdaGasilskeVeseliceInGratisSodCraftPiva V primeru težav pri transakciji se obrnite na ekipo na Adrifundu. Brez skrbi, so Slovenci, njihov mail je info@adrifund.com

Čin!
Matej Špehar

644437_1621884738025652_6845289176254877797_n

Save

Save

Save

Save